Učenici 4. i 5. razreda OŠ fra Jeronima Vladića Ripci posjetili Srednju školu Prozor

Učenici Osnovne škole fra Jeronima Vladića Ripci četvrtih i petih razreda iz središnje škole te područnih čkola Rumboci i Orašac posjetili su Srednju školu Prozor.

Pod vodstvom svojih učiteljica Ivanke Pavličević, Milke Pavličević, Marine Malekin i učitelja Mile Pavličevića terenskom nastavom obrađivali su gradivo iz predmeta priroda i društvo o meteorologiji.

Dobrodošlicu im je izrazio prof. Miro Pavličević. Njihovi domaćini bili su učenici Srednje škole Prozor članovi meteorološke sekcije koju vodi prof. Miro Pavličević. Učenici Iva Novaković i Dario Paponja učenike su upoznali sa radom sekcije, a povrh svega sa meteorološkom stanicom u sklopu Škole.

Nakon upoznavanja sa radom sekcije i meteorološke stanice učenike i njihove učitelje pozdravila je ravnateljica Škole Anđa Mlakić.

Ovu prigodu učenici u pratnji svojih učitelja iskoristili su kako bi se detaljnije upoznali sa Srednjom školom Prozor. Obišli su školu te vidjeli kako se za svoje zanimanje spremaju učenici u strojarskim strukama, u ugostiteljstvu te za frizersko zanimanje.

Podijeli ovaj članak!

Izrada i održavanje: Tehnopuls