Srednja škola Prozor druga u županiji

Od sredine ožujka do ovih zadnjih nekoliko dana održana su brojna natjecanja u HNŽ-u za učenike osnovnih i srednjih škola. Na tim natjecanjima učenici Srednje škole Prozor ostvarili su značajne rezultate. U zbroju svih rezultata Srednja škola Prozor našla se na drugom mjestu.

Donosimo pregled uspjeha za natjecanja u kojima su učenici osvojili jedno od prva tri mjesta.

Biologija: U natjecanju iz biologije prvo mjesto osvojila je  učenica Julia Biloš,  pod vodstvom mentorice, profesorice Irene Brekalo. Županijsko natjecanje iz Biologije  održano je u Mostaru   27. 4. 2017.

Matematika: U natjecanju iz matematike učenice Iva Novaković I-6 i Barbara Bilić I-5 pod vodstvom profesorice Vesne Brizar osvojile su III. mjesto. Natjecanje je održano u Mostaru 31.03.2017.

Hrvatski jezik: Učenik AnteKudić IV-2 osvojio je II. Nagradu za autorski dekst na natjecanju koje je održano 10.05.2017. u Mostaru pod vodstvom profesorice Ankice Markešić.

Fizika: Na natjecanju iz fizike pod vodstvom profesorice Ivane Barešić, učenik Ante Bilić III-4 osvojio je III. mjesto. Natjecanje je bilo 17.03.2017. u Mostaru.

Njemački jezik: Na natjecanju iz njemačkog jezika koje je održano 18.03.2017. u Mostaru, učenik IV-2 Ante Kudić pod vodstvom profesorice Mirjane Burić osvojio je II mjesto.

Vjeronauk: Na vjeronaučnom natjecanju Vrhbosanske nadbiskupije koje je održano 25.04.2017. u Novom Travniku pod vodstvom profesorice Željane Jozić učenici; Barbara Bilić I-5, Dario Paponja II-4, Josipa Penava III-4 i Marieta Bilić IV-2 osvojili su ekipno II. mjesto.

Čestitamo učenicima, njihovim profesorima i roditeljima.

Podijeli ovaj članak!

Izrada i održavanje: Tehnopuls