Načelnik Ivančević posjetio Srednju školu Prozor

Načelnik općine Jozo Ivančević obišao je danas novoizgrađeni objekt u Srednjoj školi Prozor, koji je općina Prozor-Rama u ovoj godini financirala. Završena je prva faza radova, a radove je izvela domaća firma „GS Građenje“ iz Prozora. Vrijednost ugovorenih radova je 210.267,29 KM bez PDV-a. Za nastavak radova i dovršetak objekta općina Prozor-Rama je u Nacrtu Proračuna za iduću godinu planirala sredstva u iznosu od 400.000,00 KM. Radovi trebaju biti dovršeni do početka iduće školske godine. U novoj zgradi biti će smještena zanatska odjeljenja, te nova zanimanja turističko-ugostiteljskog smjera.


Izgradnjom ovog objekta postići se još veća učinkovitost i uspješnost naše Srednje škole, gdje će odsada svi učenici biti na jednom mjestu i imati će se bolji nadzor i sigurnost samih učenika. Budući da od ove godine Općina Prozor-Rama, jedina u našem okruženju, financira 100 % prijevoz učenika srednje škole, očekuje se kako će u narednim godinama biti još veći broj učenika, te da će sve manje učenika ići na stranu u srednju školu.
Zajedno sa načelnikom novu zgradu su obišli ravnateljica škole Anđa Mlakić i tajnik škole Franjo Marić. Načelnik je obećao kako će općina nastaviti i dalje ulagati u srednju školu Prozor, napose kad se radi o opremanju školskih kabineta i poboljšavanju uvjeta rada njezinih djelatnika.

Podijeli ovaj članak!

Izrada i održavanje: Tehnopuls