Maturanti Srednje škole Prozor kao i uvijek odlično izveli svoj valentinovski program

Maturanti Srednje škole Prozor dugi niz godina pripremaju program u povodu Valentinova. To je postao jedan od najposjećenijih događaja. Ovogodišnji program je izveden u Domu kulture u Prozoru, 17. veljače 2023. godine. Program je organiziran u povodu Valentinova, a održan je nekoliko dana kasnije iz praktičnih razloga. Iako su pripreme bile ograničene zbog redovnih školskih obveza učenici su uspjeli pripremiti zabavan i zanimljiv program.

Na početku programa učenike i sve prisutne pozdravila je prof. Mirjana Burić u ime ravnateljice Srednje škole Prozor prof. Anđa Mlakić koja je bila spriječena. Prof. Burić jr  proglasila i pobjedničku ekipu malonogometnog turnira kojeg su također organizirali maturanti uz podršku profesora tjelesne i zdravstvene kulture prof. Ivana Ćuka. Pobjedničku ekipu su činili učenici IV-1 razreda opće gimnazije među kojima se našla i jedna učenica Marija Jeličić.

Svoje neke zanimljive događaje zabilježene kamerom mobitela i fotoaparatima maturanti su predstavili jednim kratkim videom.

Da se među učenicima skrivaju brojni pjevački talenti pokazali su nastupom zbora s pjesmom “Jedina” koju je svirao na gitari Luka Beljo, a pod vodstvom prof. Sonje Cvitanović.

Maturanti hoteljersko-turističke struke izveli su zanimljiv skeč.

U programu kao gošće sudjelovale su i Mažoretkinje “Rama” koje su svojom plesnom koreografijom pokazale raskošne plesne korake.

Gimnazijalci su performansom prikazali četverogodišnje školovanje.

Učenica Jana Vlajčić je interpretativno pročitala pjesmu učenika Davida Mađar posvećenu ljubavi prema baki. Pratnju na gitari je činila Stela Petrović.

Veliku pozornost  privukle su svojom izvedbom učenice Mihaela Mišura i Sara Anić s pjesmom “Malo mi za sriću triba” od Doris Dragović.

Skeč učenika IV-2 razreda na svoj način je karikirao medije i medijski život.

Školski zbor je još jednom pokazao raskoš glasova izvodeći pjesmu Miše Kovača “Drugi joj raspliće kosu” uz  Mihaela Mišuru, Juraja Glibu i Luku Belju.

Na kraju je Lucija Burić svojim kratkim esejom dala do znanja što čeka maturante za koji mjesec, a to je opraštanje od srednje škole i početak nekog novog i drugačijeg života.

Voditeljski par Marija Perković i Lucija Burić su odlično vodile program te se slobodno mogu upustiti i profesionalne vode.

Fotoalbum

Podijeli ovaj članak!

Izrada i održavanje: Tehnopuls