Lucija Šarčević, ponos Srednje škole Prozor i cijele Rame

Lucija Šarčević učenica je četvrtog razreda opće gimanazije u Srednjoj školi Prozor. Osim što je odlična učenica, sudjeluje u raznim sekcijama.

Kad god je potrebno, Lucija uveličava sve naše prigode svojim talentom pjevanja i sviranja, kako školske tako i one vannastavne. Pjeva i svira u zborovima, na crkvenim vjenčanjima, članica je Vokalne skupine Arabella, aktivno sudjeluje u Frami svoje župe kao i volonter Crvenog križa. Svira klavir, gitaru i ukulele. Sve instrumente naučila je svirati za vrlo kratko vrijeme. Niti jedno naše druženje ne prođe bez gitare i uživanja uz glazbu. Uz sviranje i pjevanje, bavila se i plesom kao članica Plesne skupine Astorija.

Osim njenih mnogobrojnih talenata, izvrsna je prijateljica. Jako je jednostavna i pozitivna te također veoma društvena i zabavna, a povrh svega skromna. Mi smo ju uvijek željeli vidjeti na nekim velikim scenama, ali kada god bi se to spomenulo ona bi se samo držala onog da želi da joj to ostane jedan hobi u slobodno vrijeme.

Međutim, sada i sama ističe kako je dolazak na Supertalent Nove TV nešto najbolje što joj se dogodilo. Svi smo mi tako nestrpljivo isčekivali tu nedjelju i taj nastup. Naravno, od kad znamo nju, poznata nam je i njena ljubav prema glazbi, njen rad i trud pa nismo ništa manje ni očekivali osim da ostavi sve bez teksta. Žiri i publiku je dirnula do suza, ali naravno ni mi ih nismo mogli suspregnuti. Prožimao nas je osjećaj ponosa i sreće, kako mnogobrojne prijatelje, tako i profesore. Vjerujemo u nju i njene daljnje uspjehe i uvijek ćemo joj biti najveća podrška i vjetar u leđa.

 

Katarina Bošnjak

Podijeli ovaj članak!

Izrada i održavanje: Tehnopuls